Politika Haber Girişi : 13 Eylül 2020 20:21

İYİ Parti'den üye atağı...

İYİ Parti'den üye atağı...
İYİ Parti üye çalışmalarına hız verdi. İl Ve ilçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti'de, Palandöken ilçe teşkilatı gençlik kollarının açılışı yapıldı. Açılış töreninde partiye yeni üye olanlara rozetleri takıldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da ilçe ve il kongresini tamamlayan İYİ Parti, üye çalışmalarına hız verdi... 

 

Erzurum Merkezde üç bölgede üye kayıt standı açan İYİ Parti, kısa sürede yüzlerce üye kaydetmeyi başardı. Yakutiye Palandöken ve Aziziye ilçelerinde üye kayıt çalışmalarının sürdüğünü belirten İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Partimizin üye seferberliğine bizde Erzurum'dan katkı sağlıyoruz. Erzurum'da kısa sürede İYİ Parti'nin üye sayısını en az on bine çıkarmayı hedefliyoruz. Merkezde başlattığımız bu çalışmaları ilçelerde de sürdüreceğiz. Erzurum İYİ olacak." dedi. 

 

Palandöken İlçe Başkanlığının, Gençlik Kolları Teşkilatının açılışına da katılan İl Başkanı Melih Kırkpınar, bura partiye yeni kayıt olan üyelerin rozetlerini taktı. 

 

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe, " bir kaç günlük çalışmayla yüzün üzerinde üye kaydı yaptık. Palandöken ilçe halkının ve özellikle gençlerin teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu etti, umutlandırdı. Önümüzdeki günlerde gençlerimize yönelik farklı çalışmalar planlıyoruz." dedi... 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.