Gündem Haber Girişi : 26 Şubat 2017 14:44

İstanbul'da olaylı maç... Başkan Demirhan'a çirkin saldırı..

İstanbul'da olaylı maç... Başkan Demirhan'a çirkin saldırı..
Şampiyonluğun iki güçlü adayı BB Erzurumspor ile İstanbulspor arasında 13:30'da başlaması gereken maç olaylar çıkması nedeniyle 40 dakika gecikmeli başladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İstanbul'da saat 13: 30'da başlaması gereken İstanbulspor BB Erzurumspor maçı olaylar nedeniyle 40 dakika gecikmeli başladı. Maça yoğun ilgi gösteren BB Erzurumsporlu taraftarların ambulans kapısından girip tribünlere geçmesiyle olaylar başladı. İstanbulspor yöneticileri taraftarların üst aramasının yapılmamasını gerekçe göstererek güvenlik sorununu nedeniyle takımı sahaya çıkartmama kararı aldı. Taraftarların saha dışına çıkarılmasını isteyen İstanbulsporlu yöneticiler maçın bu şekilde oynanamayacağını saha komiserine bildirerek takımı sahaya sürmediler. Diğer taraftan maçı izlemek için stada gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sahaya alınmayınca ortam iyice gerildi. BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan Başkan sekmen'in stada alınması için gücenlik görevlileriyle görüştükten sonra bu sorun giderildi ve Başkan Sekmen şeref tribünündeki yerini aldı.

BAŞKAN DEMİRHAN'A ÇİRKİN SALDIRI

Tam olaylar yatıştı derken bu kez de şeref tribünün de Başkan Demirhan'a çirkin saldırı gerçekleşti. Neden çıktığı anlaşılamayan olaylarda saldırıya uğrayan Demirhan baygınlık geçirerek uzun bir süre kendine gelemedi. Sağlık görevlileri Demirhan'a tribünde müdahale etti.

SAHA KOMİSERİ YÖNETİCİLERLE TOPLANTI YAPTI

Gerginliğin devam ettiği maç öncesi saha komiseri iki takımın yöneticileri ile toplantı yaptı. Bu şekilde maçı oynatamayacağını ifade eden saha komiseri BB Erzurumspor taraftarlarının sahadan çıkarılmasını istedi. Taraftarlar sahadan çıkarılınca karşılaşma 40 dakika gecikmeli başladı.

TARAFTARLAR ÇATI KATLARINDA BİNALARIN ÜSTÜNDE MAÇI İZLİYOR

Sahadan çıkarılan BB Erzurumspor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Stadyumu yüksekten gören binaların üstüne çıkan taraftarlar zorlu karşılaşmayı buralardan takip etmeye devam ediyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.