Politika Haber Girişi : 04 Mayıs 2018 13:31

İşadamı Melih Kırkpınar İYİ Parti'den aday adayı oldu...

İşadamı Melih Kırkpınar İYİ Parti'den aday adayı oldu...
İşadamı Melih Kırkpınar, Erzurum Milletvekili aday adaylığı için İYİ Parti’den başvurusunu yaptı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurumlu işadamı Melih Kırkpınar, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Erzurum’un Kuzey’inden Güney’ine, Doğu’sundan Batı’sına kadar tüm ilçe ve köylerinde tanınan başarılı işadamı siyaset sahnesine İYİ Parti çatısı altında çıkıyor.

Kırkpınar’ın aday adaylığı başvurusu İYİ Parti’nin siyasi kulislerini hareketlendirdi. İşi gereği Erzurum’un hemen her köyünde çalacak kapısı olan Melih Kırkpınar, seçimlerde İYİ Parti’ye ciddi oy kazandıracak bir isim. Ankara genel merkezden adaylık başvurusu yapan Melih Kırkpınar’ın yarın Erzurum’a gelmesi bekleniyor. Geçmişte Doğru Yol Partisi (DYP) saflarında siyaset yapan, bugüne kadar hakkında en ufak bir dedikodu bile yapılmamış, süt ürünleri işiyle meşgul olduğu için Erzurum’un Kuzey’inden Güney’ine, Batı’sından Doğu’suna kadar tüm ilçe ve köylerinde tanınan ve aynı şekilde de sevilen bir isim Melih Kırkpınar.

Geçmişte Doğru Yol Partisi (DYP) saflarında siyaset yapan, bugüne kadar hakkında en ufak bir dedikodu bile yapılmamış, süt ürünleri işiyle meşgul olduğu için Erzurum’un Kuzey’inden Güney’ine, Batı’sından Doğu’suna kadar tüm ilçe ve köylerinde tanınan ve aynı şekilde de sevilen Melih Kırkpınar, tam da Meral Akşener’in yeni partisi için aranan özelliklere sahip bir siyasetçi.

Melih Kırkpınar ile “merkez parti” imajında “tam isabet” yapabilecek olan yeni partinin, Erzurum’da da ciddi bir oy potansiyeline sahip olabileceğini tahmin etmek çok da zor olmasa gerek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.