Gündem Haber Girişi : 06 Aralık 2016 09:54

Ilıcalı'dan doktora ziyaret

Ilıcalı'dan doktora ziyaret
Erzurum Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Ilıcalı; tebrik ve teşekkürün ardından Karaçoban Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları da ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledi ve hastalara acil şifalar diledi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, kendi vücut ısısıyla yeni doğan bir bebeğin yaşaması için gayretler sarf ederek bir anda Türkiye gündemine oturan, Erzurum KHB Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Karaçoban Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Sefer Başpınar'ı, Karaçobana giderek hastanede tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Erzurum Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Ilıcalı; tebrik ve teşekkürün ardından Karaçoban Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları da ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledi ve hastalara acil şifalar diledi.
Geçtiğimiz aylarda seyir halindeki ambulansta yaptırdığı doğum sonrası, bebeği hipotermiden korumak için kendi göğsüne saklayıp vücut ısısını korumayı başaran Dr. Sefer Başpınar, Türkiye gündeminde büyük bir yer tutmuştu. Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Karaçoban'a giderek Doktor Sefer Başpınar'ı ziyaret etti. Aynı zamanda Karaçoban Devlet Hastanesi Başhekimi olan Sefer Başpınar'ı başarısından ve gösterdiği kahramanlıktan dolayı tebrik eden Ilıcalı, "Kahraman doktorumuza ziyarette bulunmak için Karaçoban'a geldik. Ulusal bir televizyon kanalında doktorumuzun yaptığı kahramanlık konuşulurken canlı yayına bağlandım ve kendisini ziyaret edeceğime dair söz verdim. Bu ziyaretle sözümüzü gerçekleştirmiş olduk. Genç ve başarılı doktorumuzu bir kez daha tebrik ediyor, kendisine nice başarılar diliyorum." dedi. Doktor Sefer Başpıanr 'da, Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın vekilim hoşgeldiniz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ziyaretinizle bizi onurlandırdınız. Karaçoban benim ilk görev yerim yaklaşık on aydır buradayım. Hastalarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kıymetli ziyaretiniz bizim çalışmalarımıza büyük moral kaynağı oldu. Çok teşekkür ediyorum." dedi.
Milletvekili Ilıcalı'nın "hastane olarak bir ihtiyacınız var mı?" sorusu üzerine Doktor Başpınar "İsteklerimizi genel olarak iletiyoruz, Bakanlığımız ve bağlı bulunduğumuz Erzurum KHB Genel sekreterliğimiz ihtiyaçlarımız konusunda gerekli özveriyi gösteriyorlar Devletimiz büyük ihtiyaçlar bildirildiği zaman ellerinden geleni yapıyorlar dedi.
Karaçoban Devlet Hastanesi'nin donanımına dikkat çeken Ilıcalı" Eski dönem vekilliğimde hastanelerde böyle imkanlar yoktu. Tam teşekküllü bir hastanemiz hizmet eden böyle güzel doktorlarımız var. Tek eksik öğrendiğim kadarı ile doğum doktorumuz. Onuda Sayın Sağlık Bakanımız Prof.Dr. Recep Akdağ'ın desteğiyle inşallah en yakın zamanda çözeceğiz. Bu imkanları sağlayan herkesten Allah razı olsun" ifadelerine vurgu yaptı.
Samimi sohbetin ardından Milletvekili Ilıcalı, Doktor Başpınar ile birlikte Karaçoban Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Tedavi gören çocuklarla yakından ilgilenen Ilıcalı, miniklere moral bulmaları için oyuncak dağıttı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.