Gündem Haber Girişi : 29 Nisan 2014 13:19

İki çocuğun da cesetleri bulundu...

İki çocuğun da cesetleri bulundu...
Anada kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz ile Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesetlerine ulaşıldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM Adana'da pazar günü öğle saatlerinde evden parka gitmek için çıkan ve kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in bulunması için polis özel ekip oluşturmuştu. Bu Sabah acı haber geldi. 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedi bulundu.

KATİL ZANLISI AKRABA ÇIKTI

Gizem Akdeniz'in bulunması için yürütülen soruşturma kapsamında, küçük kızın babasının kuzeni S.A. (25) gözaltına alındı. Zanlının ifadeleri sonucunda Gizem'in cesedi, Karaisalı yolundaki Rüzgarlıtepe mevkisinde ağaçlık bölgede bulundu. 

MİNİK BEDENE İŞKENCE

Otopsi öncesi ilk belirlemelere göre minik Gizem'in bıçaklanarak boğulduğu, daha sonra cesedinin kısmen yakıldığı belirlendi. Gizem'in cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNAYETİN NEDENİ İNTİKAM

Katil zanlısı olarak gözaltına alınan S.A'nın, Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, ailenin buna karşı çıkması üzerine intikam duygusuyla cinayeti işlediği öne sürüldü.

UMUT'UN CESEDİ KUYUDA BULUNDU

Adana'da kayıp 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedinin bulunmasının ardından bir acı haber de Manisa'dan geldi!

9 YAŞINDAKİ UMUT'UN DA CESEDİ BULUNDU

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde dört gündür kayıp olan 9 yaşındaki Umut Zambak'ı arayan ekipler, evlerinin 500 metre ilerisinde yol kenarındaki eski bir su kuyusunda Umut'un cesedini buldu.

Edinilen bilgiye göre, 25 Nisan'da arkadaşlarıyla oyun oynamak üzere evden çıkan 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Umut Zambak, bir daha eve dönmemiş ve emniyet ekiplerince aramalar başlatılmıştı. Emniyet ekipleri yaptıkları aramalar sonucunda Umut Zambak'ın cansız bedenine ulaştı. Zambak'ın su kuyusuna düşerek öldüğü belirtildi. 

Baba Hasan Hüseyin Zambak, oğlu Umut'tan 4 gündür haberalamadıklarını köşe bucak oğlunu aradıklarını dile getirmişti.

ANNESİNE SORMADAN DIŞARI ÇIKMIŞ

Oğlu Umut'un 25 Nisan Cuma günü okuldan çıktıktan sonra saat 16.00 gibi arkadaşı ile bahçede oynadıktan sonra annesine sormadan dışarı çıktığını anlatan Hüseyin Zambak, şöyle konuşmuştu: "Çarşamba pazarı mevkisinde arkadaşı ile internet kafede oyun oynarken görünüyor. En son saat 19.00'da Yeni Caminin yanından geçerken görünüyorlar. Ancak arkadaşı çelişkili açıklamalarda bulundu. Gece gündüz bekliyoruz ve bizler de arıyoruz."

ÖZEL EKİP ARIYORDU

Emniyet güçlerinin, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden aldığı destekle özel bir ekip kurduğu ve aramaları hızlandırdığı yakın bir zamanda da gelişme sağlanabileceği ifade edilmişti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.