Gündem Haber Girişi : 12 Temmuz 2016 01:48

İçişleri Bakanlığı listeyi güncelledi... Tam 51 milyon TL...

İçişleri Bakanlığı listeyi güncelledi... Tam 51 milyon TL...
İçişleri Bakanlığı, 'aranan teröristler' listesini yeniledi. Yeni listede aranan terör örgütü IŞİD'li sayısı 23'ten 48'e çıktı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İçişleri Bakanlığı, 'aranan teröristler' listesini yeniledi. Yeni listede aranan terör örgütü IŞİD'li sayısı 23'ten 48'e çıktı.
IŞİD'in yeni Türkiye emiri olduğu iddia edilen Mustafa Mol, eski emiri İlhami Balı, Deniz Büyükçelebi, Mustafa Dokumacı ve 8 kadının da aralarında bulunduğu IŞİD'liler için toplam 51 milyon lira ödül konuldu.
Ödül yönetmeliği kapsamında 'terorarananlar.pol.tr' internet sitesinde isimleri kırmızı listede bulunan ve başlarına 4'er milyon lira ödül konulan 3 IŞİD üyesi bulunuyor.
Mavi listede bulunan ve ödül yönetmeliği kapsamında yakalanmalarına yardım edecek kişilere 1 milyon 500 bin lira para ödülü verilecek olan 18 IŞİD üyesi var.
3 kişilik yeşil listede ise adam başına 1 milyon lira ödül konulmuş durumda. Turuncu listede IŞİD'liler için konulan para ödülü 600 bin lira. 300 bin lira ödül konulan gri listede ise 3'ü kadın 18 kişi bulunuyor. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.