Kültür Sanat Haber Girişi : 01 Mayıs 2019 12:32

İbrahim Erkal'ın oğlu Eralp'ten muhteşem ud taksimi...

İbrahim Erkal'ın oğlu Eralp'ten muhteşem ud taksimi...
Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaklaşık 2 yıl önce yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın oğlu Eralp, söz ve müziği babasına ait olan Can Feda şarkısını seslendiren sanatçı Feyzullah Çelebi’nin klibinde ud çaldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaklaşık 2 yıl önce yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın oğlu Eralp, söz ve müziği babasına ait olan Can Feda şarkısını seslendiren sanatçı Feyzullah Çelebi’nin klibinde ud çaldı.

Sanatçı Feyzullah Çelebi'nin "Şimdi yeni şeyler söylemek lazım" adını verdiği ve kısa bir süre sonra müzik marketlerde satışa sunulacak albümünde seslendirdirdiği söz ve müziği İbrahim Erkal'a ait olan Can Feda şarkısına kilip çekti. Klipte İbrahim Erkal'ın oğlu Eralp de yer aldı. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan ve Eralp Erkal'ın muhteşem bir performans sergilediği klipten kısa bir bölüm, dün İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'in sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Filiz Erkal'ın "can oğlum" diyerek paylaştığı klibe binlerce beğeni, yüzlerce de yorum geldi. İbrahim Erkal'ın hayranları, "Eralp babasının izinde" yorumunu yaptı...

Klibi kendi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan İbrahim Erkal'ın yakın dostu Erzurumlu sanatçı Murat Balkuş da "Çok duygulandım. Tavır udu çalış aynı baba" yorumunu yaptı.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.