Gündem Haber Girişi : 16 Ağustos 2013 13:47

Hüseyin Ceylan: Erbakan'ı Ergenekon Zehirledi...

Hüseyin Ceylan: Erbakan'ı Ergenekon Zehirledi...
Refah Partisi Eski Milletvekili, katıldığı televizyon programında Erbakan'ın Ergenekon tarafından zehirlediğini ileri sürdü.
Beyaz Tv'de yayınlanan Objektif Programı'nda Refah Partisi eski milletvekili HasanHüseyin Ceylan, Necmeddin Erbakan'ın zehirlendiğini iddia etti. Ceylan, "Erbakan'ı zehirleyen de Ergenekon'dur" dedi.

"ERBAKAN'I BEDENSEL OLARAK ZEHİRLEDİLER"

Beyaz TV ekranlarında Kadir Çelik'in sunumuyla ekrana gelen 'Objektif' programına telefonla bağlanan Refah Partisi eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, daha önce basında gündeme gelmeyen bir konuya değineceğini belirtti.Erbakan'ın rahmetli olduğu gün yürüyemez durumda olduğuna dikkat çeken Ceylan, "Erbakan hocamı o röportajdan da hatırlıyorsunuz 1.92, 1.93 boyunda olan bir insandı. Erbakan hocam rahmetli olduğu gün adeta yürüyemez durumda 1.65 boya düşmüştü, konuşamaz hale gelmişti. Çok net bir ifade ile iddiayı ortaya atıyorum. Erbakan hocamı Ergenekon zehirlemiştir. Bedensel olarak zehirlemiştir. Yaşam hali ile zehirlemiştir." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt Tercan 16 Ağustos 2013 20:02

    Olabilir ergenekonun yapnadiği işler değil.Hüseyin beyin bir bildiği vardir biraz açiklik getirmesi lazim