Gündem Haber Girişi : 16 Temmuz 2014 01:05

Heyelan günler önce geliyorum demiş!

Heyelan günler önce geliyorum demiş!
Erzurum atlama kulelerinde meydana gelen kaymanın son bir haftadır gözle görülür şekilde ortaya çıktığı ve hiç bir önlemin alınmadığı belirlendi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum atlama kulelerinde meydana gelen kaymanın son bir haftadır gözle görülür şekilde ortaya çıktığı ve hiç bir önlemin alınmadığı belirlendi. Pistlerde oluşan yarıkları günler önce sporcular görüp fotoğraflarken, yetkililerin görmemesi  şaşkınlıkla karşılandı 
Atlama Kuleleri Kompleksi içerisinde bulunan otelde kamp yapan  kayakla atlama, boks, curling ve atletizm milli takım sporcularının meydana gelen zemin patlamaları ve kaymaları fotoğrafladıkları  ortaya çıktı.  Sporcuların, tehlikeyi an be an görüntülemeleri ve yöneticilerine haber vermeleri sonucunda tesislerde yapılması gereken antrenmanların iptal edilerek olası bir facianın önüne geçildiği belirtiliyor.  Yine oteldeki görevlilerin, heyelan öncesi  "Burası çökebilir, çok dikkatli olun ve hemen ayrılın "diye uyardıkları öğrenidi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.