EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum-Artvin Karayolu üzerinde bulunan Pirinkayalar geçidi, yağmur yağışının ardındın kayaların esnemesi üzerine tehlike saçıyor.
Erzurum'dan - Artvin'e gitmek için bu güzergahı kullanan araç sürücüleri, yıllardır Pirinkayalar mevkisinin bir kanayan yara olduğunu ifade ederek bugün yağmur yağışının ardından bu yolun 1 saat ulaşıma kapandığını belirttiler. Tortum gölü kenarındaki Pirinkayalar geçidinin dökülen taş ve yağmur sularının oluşturduğu hasar nedeniyle kapandığını kaydeden vatandaşlar, "İnsanlar buradan her zaman geçtiklerinde tedirginlik yaşıyorlar. Acil olarak tünel çalışmalarının başlatılması gerekmektedir. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı." dediler.
Gündem
Yayınlanma : 13 Haziran 2015 13:06
Pirinkayalar Geçidi tehlike saçıyor...

Erzurum-Artvin Karayolu üzerinde bulunan Pirinkayalar geçidi, yağmur yağışının ardındın kayaların esnemesi üzerine tehlike saçıyor.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

