EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal donatı alanlarından biri olan Olimpiyat Parkı, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından yılın "En başarılı belediye parkı" seçildi.
Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri kapsamında dereceye giren Olimpiyat Parkı, kategorisinde Türkiye'nin dört bir yanında yer alan park ve sosyal donatı alanlarını geride bırakarak jüri tarafından birincilikle ödüllendirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "245 bin 327 metrekarelik alan üzerinde çocuk oyun alanlarından gezi, oturma, mesire ve spor merkezlerine varıncaya kadar birçok sosyal etkinliğin gerçekleştiği Olimpiyat Parkı, kentin en güzel dinlenme mekânlarından biridir. Parkımız içerisinde ayrıca Türkiye'nin ender statlarından biri olan 5 bin kişi kapasiteli Güreş Arena da bulunmaktadır. Bütün bu özellikleri barındıran Olimpiyat Park, Türkiye ve Orta Doğu'da sektörel fuarlar organize eden Tureks tarafından gerçekleştirilen 5. Uluslararası Eğlence ve Rekreasyon Ödül Töreni'nde 'En başarılı belediye parkı' seçildi. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum. Erzurum'u yeniden inşa ve ihya faaliyetlerinde aldığımız ödül ve başarılar çalışma azmimize büyük bir heyecan ve şevk katmaktadır" dedi.
Gündem
Yayınlanma : 06 Aralık 2016 11:30
Olimpiyat parkı yılın en başarılı belediye parkı seçildi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal donatı alanlarından biri olan Olimpiyat Parkı, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından yılın "En başarılı belediye parkı" seçildi.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

