EKSİ25HABER / ERZURUM - Kazım Karabekir Stadı’nda tahrip edilen ve kırılan 3 bin koltuk değiştirildi. Saha Pazar günü oynanacak olan Altınordu maçına hazır hale getirildi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Stadı’nın tribünlerindeki 3 bin seyirci koltuğunu yeniledi. BB Erzurumspor’un maçlarını oynadığı ve kolay kolay maç kaybetmediği statta GSİM, kırılan ve tahrip olan üç bin koltuğu değiştirdi.
Stat Müdürü Yakup Çiltaş, “İl Müdürlüğümüzün kırılan ve tahrip edilen 3 bin koltuğun yerine yeni aldığı koltukları monte ettik. Şu anda sahamızın tribünlerinde yer alan seyirci koltuklarında eksiklik yok” dedi.
Çiltaş, stadyumdaki koltukların bundan sonra taraftarlar tarafından daha iyi korunmasını isteyerek, “Burası bizim futbol mabedimiz, Erzurumsporumuz bu sahada top koşturuyor. Bizler takımımızı desteklerken, futbol evimiz olan Kazım Karabekir Stadı’nı da iyi korumalıyız ve gözümüz gibi bakmalıyız” dedi.
Bu arada 23 bin 700 koltuklu Kazım Karabekir Stadı’nın zeminine ise övgüler yağdı. TFF saha uzmanları yaptıkları incelemelerde Kazım Karabekir Stadı’nın zeminini oldukça beğendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Stat çalışanları saha zeminin Pazar günü oynanacak olan Erzurumspor-Altınordu maçına hazır hale getirdi.
Gündem
Yayınlanma : 04 Ekim 2019 14:05
Kazım Karabekir Stadı’nda 3 bin koltuk yenilendi

Kazım Karabekir Stadı’nda tahrip edilen ve kırılan 3 bin koltuk değiştirildi. Saha Pazar günü oynanacak olan Altınordu maçına hazır hale getirildi.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

