Yeni Şafak gazetesinden Arzu Kurum'a konuşan Akdağ, dünyanın birçok yerinden sağlık danışmanlığı alanında teklif aldığını ifade etti. Akdağ, şunları söyledi: "Hal-i hazırda Suudi Arabistan'da, Kuzey Irak'ta, Vietnam'da doğrudan sağlık danışmanlıkları yapıyorum. En son toplantıda Suudi Arabistan Sağlık Bakanı, Türk şirketlerini buraya getirebilir misiniz, diye sordu. 'Ne kadar şirket getirebilirsiniz?' Müthiş bir soru. 'Gelmelerini istiyoruz.'" dedi.
Gündem
Yayınlanma : 06 Nisan 2016 02:01
İki ülkeye danışmanlık yapıyor...

Üst üste 4 kez Sağlık Bakanlığı görevine atanan ve halen AK Parti Erzurum Milletvekili olan Recep Akdağ, Suudi Arabistan, Kuzey Irak ve Vietnam'a sağlık danışmanlığı yapıyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Sağlıkta devrim niteliğinde projelere imza atan ve halen AK Parti Erzurum Milletvekili olan Recep Akdağ, Suudi Arabistan, Kuzey Irak ve Vietnam'a sağlık danışmanlığı yapıyor.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

