EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki kurslarda öğrenim gören eğitim gönüllüleri, kentte önemli bir hizmete imza attı.
1-5 Eylül tarihleri arasında Atatürk ve Erzurum Teknik üniversiteleri, terminal, belediye önü ve Erzurum Havalimanı'nda stant açan gençler, kente gelen üniversiteli gençleri karşılayarak şehrin tanıtımını yaptı. Gönüllülük esasıyla gençlere turizm ve tanıtım hizmeti veren öğrenciler, akranlarının istek ve arzularını sordu, problemlerini dinledi. Bu arada tanıtım hizmeti kapsamında üniversiteli öğrencilere "Hoş geldiniz" broşürleri dağıtıldı. Söz konusu hizmetten son derece memnun oldukları ifade eden gençler, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür aktivitede yer alması sosyal hayata ne denli önem verdiğini bizlere gösterdi. Tanımadığımız kentle ilgili bizleri, kurulan stantlarda aydınlatan turizm gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde şehirle alakalı geniş bir bilgi aldık" dedi.
Gündem
Yayınlanma : 08 Eylül 2014 17:21
Büyükşehir'den tanıtım atağı...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki kurslarda öğrenim gören eğitim gönüllüleri, kentte önemli bir hizmete imza attı.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

