EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından kente 650 bin lale, 900 bin mevsimlik çiçek ve 40 bin gül dikildi.
Sıfırın altında 40 dereceye kadar dayanıklılığı olan turuncu, pembe, mor, kırmızı, sarı, beyaz ve benzeri çeşitli renklerde açan laleler, şehri adeta çiçek bahçesine dönüştürdü. Büyükşehirin ekipleri tarafından Terminal Caddesi, Havaalanı Yolu, Çaykara Caddesi, E-80 Karayolu, Karskapı Caddesi, Şükrüpaşa Caddesi, Sanayi Bölgesi, Çat Yolu, Kayakyolu, Alparslan Türkeş Bulvarı, Yenişehir Alt Yol, Tebrizkapı ve Dadaşkente dikilen lale soğanları orta refüjlerdeki kentsel estetiğe renk kattı. Bu arada gri ve mor renklerdeki süs bitkileri de Havaalanı Yolu, İstanbulkapı, Merkezi Yönetim Caddesi, Havuzbaşı, Yenişehir, Kayakyolu, Çaykara Caddesi ve Şükrüpaşa gibi semt ve caddelerdeki çiçek parsellerine dikildi.
Gündem
Yayınlanma : 01 Mayıs 2018 15:31
Büyükşehir Belediyesi şehri çiçeklerle donattı...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından kente 650 bin lale, 900 bin mevsimlik çiçek ve 40 bin gül dikildi.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

