EKSİ25HABER / ERZURUM - Kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlara 7/24 hizmet veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aşkale'de de hummalı bir çalışma sergiledi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede asfalt, yol, parke, bordür ve istinat duvarı çalışması yaptı. Büyükşehir'in ekipleri, Aşkale ilçesindeki Mülteci Kampı Yolu ve stat çevresi ile diğer yolları kapsayan 34 bin 500 metrekarelik alana 7 bin 60 ton asfalt döktü. Aşkale'ye 2 bin 159 metrekare kilit parke taşı ile 4 bin metre bordür döşendi. İlçede 700 metre istinat duvarı örüldü. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ederek, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçemizde hummalı bir çalışma sergiledi. Söz konusu çalışmalardan ötürü Başkanımız Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz. Asfalt ve diğer hizmetlerden faydalanan güzel ilçemizin estetiği Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte daha da güzelleşti" dedi.
Gündem
Yayınlanma : 17 Aralık 2015 23:48
Aşkale'nin çehresi değişiyor...

Kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlara 7/24 hizmet veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aşkale'de de hummalı bir çalışma sergiledi.
- 01:07Dadaş'a Dadaş Müdür...
- 17:37Erzurum'da sağlık camiasını yasa boğan ölüm... Boğularak can verdi...
- 02:21Tarladan markete fiyat zincirine büyük operasyon! Erzurum'da bir firmada soruşturma kapsamında...
- 17:57CHP Erzurum il yönetimi feshedildi. İl Başkanı Serhat Can Eş, ihraç talebiyle disipline sevk edildi...
- 00:36DAİB'i Ömer Madırlı kazandı...

