Gündem Haber Girişi : 09 Şubat 2014 18:58

Gakgoşlardan Efkan Ala'ya 25 numaralı forma sürprizi...

Gakgoşlardan Efkan Ala'ya 25 numaralı forma sürprizi...
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya memleketi Erzurum'un plaka numarası olan 25 numaralı Efkan Ala yazılı Elazığspor forması hediye etti
EKSİ25HABER / ERZURUM - İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Elazığ ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtılacağı toplantıya katılmak üzere geldiği Elazığ'da yaptığı açıklamada, mahalli idarelerin demokrasinin şöleni olduğunu söyledi.
Bakan Ala'yı Elazığ Havalimanı'nda Vali Ömer Faruk Koçak, AK Parti Elazığ milletvekilleri, kurum müdürleri ve çok sayıda partili karşıladı. Bakan Ala, havalimanında yaptığı açıklamada, Elazığ şehrinin ismi ile müsemma aziz bir şehir olduğunu söyledi. Bakan Ala, "Mahalli idareler demokrasilerin şölenidir. Bu şölene katılmak üzere Elazığ'a geldim. Elazığ ismi ile müsemma aziz bir şehir. Aziz insanların yaşadığı bir şehir. Ben de kendimi hep buralı biri olarak gördüm. Aynı kültürel coğrafyanın insanlarıyız. Elazığ Fırat havzasının incisidir. Daha iyi günleri hep birlikte inşa edeceğiz, yaşayacağız. Bütün arkadaşlarıma, Elazığlılara başarılar diliyorum. Bundan sonraki çalışmalarda el birliği ile yanlarında olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum" dedi.
BAKAN ALA'YA 25 NUMARALI ELAZIĞSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Havalimanında Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk tarafından İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya memleketi Erzurum'un plaka numarası olan 25 numaralı Efkan Ala yazılı Elazığspor forması hediye etti. Bakan Ala daha sonra Yakup Kılıç Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısına katılmak üzere havalimanından ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.