Gündem Haber Girişi : 20 Aralık 2013 15:27

Flaş... Ala bakan, Öztürk müsteşar oluyor!

Flaş... Ala bakan, Öztürk müsteşar oluyor!
İstanbul'daki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından devletin zirvesi Erzurumlu bürokratlara emanet ediliyor
Orkun ÇİZMELİ'nin özel haberi....

EKSİ25HABER / ERZURUM
- İstanbul merkezli yürütülen ve kabinedeki 3 bakanın oğulları, ünlü işadamları, banka genel müdürleri ile belediye başkanlarının gözaltına alındığı rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında iktidar devletin önemli noktalarına Erzurumlu bürokratları getirmeye başladı. Erzurumlu Aksaray Valisi Selami Altınok'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın da önümüzdeki günlerde yapılacak kabine değişikliğinde İçişleri Bakanı olacağı iddia ediliyor. Ala'dan boşalacak koltuğa ise kısa bir süre önce Erzurum'dan Antalya'ya atanan Vali Sebahattin Öztürk'ün getiriliceği kulaklara fısıldanıyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından güvendiği bürokratlara, ülkenin önemli görevlerini emanet etmek için düğmeye bastı. Erzurumlu Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ile yeni ekibi oluşturmak için kafa yoran ve bu doğrultuda Ala'nın en güvendiği isimlerden biri olan Erzurumlu Aksaray Valisi Selami Altınok'u İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atayan Başbakan Erdoğan'ın, kısa bir süre öncesine kadar Erzurum'da görev yapan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü de Başbakanlık Müsteşarlığı'na getirme kararı aldığı belirtiliyor. Öztürk'ün oturacağı koltuğun sahibi olan Efkan Ala'nın da önümüzdeki günlerde yapılacak olan kabine değişikliğinde İçişleri Bakanı olacağı belirtiliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.