Politika Haber Girişi : 20 Kasım 2013 15:55

Flaş... Akdağ aday adaylarına da açıkladı: ADAY DEĞİLİM!

Flaş... Akdağ aday adaylarına da açıkladı: ADAY DEĞİLİM!
Sağlık eski Bakanı Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına sıcak bakmadığını partisinin aday adaylarına da açıkladı...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Sağlık eski Bakanı Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına sıcak bakmadığını partisinin aday adaylarına da açıkladı...
Recep Akdağ, Dün akşam saatlerinde TBMM lokantasında aralarında AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Bekir Korkmaz ile partisinin ilçe belediye başkan aday adaylarıyla biraraya geldi. Yemekte adaylığıyla ilgili konuşan Akdağ'ın, "Ben aday değilim, olmayı da düşünmüyorum. Başbakan'dan affımı isteyeceğim" dediği öğrenildi. 
Yemeğe katılan aday adayları, Recep Akdağ'ın çok açık konuştuğunu ve "Benim ağzımdan duymadığınız hiçbirşeye inanmayın. Eğer ben aday olursam bunu basın toplantısı yapar ya da televizyonlara çıkar bizzat açıklarım. Ama ben aday değilim. Belediye başkanlığını da düşünmüyorum" dediğini aktardılar..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.