Gündem Haber Girişi : 14 Kasım 2013 16:58

Fatih Çintimar Ardahan'a tayin oldu...

Fatih Çintimar Ardahan'a tayin oldu...
Genel Müdür Yardımcısı olmayı hayal eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Ardahan'a sürgün edildi...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Gençlik ve Spor Bakanlığı kararnamesiyle Türkiye genelindeki spor il müdürlerinin performans değerlendirmeleri yapıldı. Önceki gün Ankara'da gerçekleştirilen toplantının ardından çıkan sonuç doğrultusunda 12 ilin spor il müdürü değişti. Değişenler arasında bir süre önce Atletizm Federasyon Başkanı seçilen ve bu doğrultuda Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nde genel müdür yardımcılığı bekleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da yer aldı.
Genel müdür yardımcılığı Çintimar'ın Ardahan'a il müdürü olarak gönderilmesi dikkat çekti. Bundan böyle Ardahan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü olarak görev yapacak olan Çintimar apar topar Ankara'ya gitti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda üst bir görev bekleyen Çintimar'ın bu tayini yakın çevresinde şok etkisi yaptı.
Yalova ve İzmir'in dışında, Düzce, Rize, Erzurum, Aksaray, Kırklareli, Sinop, Kayseri, Ardahan, İzmir ve Gaziantep'in Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlerinin yerleri değiştirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.