Gündem Haber Girişi : 12 Eylül 2020 12:34

Erzurumspor'da şok gelişme

Erzurumspor'da şok gelişme
Yarın deplasmanda Süper Lig'in ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şok bir gelişme yaşandı.

Orkun ÇİZMELİ  / ÖZEL HABER

 

EKSİ25HABER / ERZURUMYarın deplasmanda Süper Lig'in ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şok bir gelişme yaşandı. Takımın yeni transferlerinden Armando Sadiku ve Mitchel Donald'ın yanı sıra Gabriel Obertan ile Ömer Şişmanoğlu maç kadrosuna alınmadı. Donald ve Ömer'in hastalıkları, Sadiku ile Obertan da sakatlıkları yüzünden Ankara'ya götürülmedi. 

Sezonun ilk maçı öncesinde B.B. Erzurumspor'da moralleri alt üst eden haberler peş peşe geldi. Hastalıkları nedeniyle hafta içerisinde antrenmanlara çıkamayan Mitchel Donald ile Ömer Şişmanoğlu'nun ardından Salı günü yapılan antrenmanda bileğini burkan Obertan, Ankaragücü maçı kadrosuna alınmadı. 

Resmi sözleşmeyi imzalayıp, ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkan ve büyük bir şansızlık sonucu sakatlık yaşayan Armando Sadiku'nun yapılan son kontrollerinde de forma giymesinin mümkün olmadığı tespit edildi ve golcü futbolcu da maç kadrosundan çıkarıldı. 

Mavi Beyazlılar böylelikle, 4 önemli oyuncusundan yoksun bir şekilde sezonun ilk maçı için Ankara'ya gitti.

Dadaşların yarınki karşılaşmada şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor...

 

Farnolle, Murat Uçar, Osman Çelik, Hasan Hatipoğlu, Kaan Kanak, Petrus, İbrahim Akdağ, Navikovas, Sissokko, Hamroun, Rashad...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.