Asayiş Haber Girişi : 23 Ekim 2013 13:58

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?
İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylar...
ERZURUM'DA KAVGA: 12 YARALI
Erzurum'da çıkan ayrı ayrı kavgalarda 12 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca semtinde meydana gelen olayda A.A. ile O.A.'nın birlikte işlettikleri çay ocağına müşteri olarak gelen E.Ş., A.Ş., M.D., Y.Y. ile A.A. ve O.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirini darp etti. Kavgada 6 kişi yaralandı.
Diğer kavga ise Erzurum'un Oltu ilçesinde meydana geldi. A.Ö.'nün işlettiği birahanede müşteri olarak bulunan S.D., M.Ö., N.P., R.T., O.A. arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 6 kişi yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

9 BİN 160 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda 9 bin 160 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan aramada koliler içinde T.K., S.B.'ye ait bin 150 paket, Z.T., S.Ç.'ye ait 2 bin 500 paket ve M.B., M.Ş.S.'ye ait 5 bin 510 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

600 BİN ADET KAÇAK MAKARON ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum'da polis ekiplerince yapılan aramada 600 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından kolilerde yapılan aramada E.G., M.V., S.K., G.A., K.A., R.E., V.O.'ya ait 420 bin adet, K.T., M.Ş., F.B.'ye ait 80 bin adet ve K.E.'ye ait 100 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.
Toplamda ele geçirilen 600 bin adet makaron muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

12 TON OT KÜL OLDU
Erzurum'un Tekman ilçesinde 12 ton ot yanarak kül oldu. 
Edinilen bilgiye göre, Tekman ilçesine bağlı Gökoğlan köyünde meydana gelen olayda, İ.D.'ye ait evin soba bacasından çıkan kıvılcımların evinin yanında bulunan ot yığınına sıçraması sonucu 12 ton ot yanarak kül oldu. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

ZİHİNSEL ENGELLİ KİŞİYİ DARP ETTİLER
Erzurum'un Narman ilçesinde zihinsel engelli kişiyi yumruklayarak yaraladılar. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Narman ilçesine bağlı Şekerli köyünde meydana gelen olayda S.K. henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı zihinsel engelli olan M.D.'yi yumruklayarak yaraladı. M.D. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TORTUM'DA TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
 Erzurum'un Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Taşbaşı köyünde meydana gelen kazada H.Ç. yönetimindeki otomobil Erzurum'dan Tortum ilçesi istikametine seyir halinde iken karşı taraftan kontrolsüz olarak gelen E.Y. idaresinde ki otomobil ile çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ve araçta yolcu olarak bulunan E.Ç., S.Ç., M.Ç., S.Ç. ve A.G. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇAMAŞIR SUYU İÇEN ÇOCUK ZEHİRLENDİ
Erzurum'un Hınıs ilçesinde çamaşır suyu içen 1 yaşındaki çocuk zehirlendi. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Yelpiz köyünde meydana gelen olayda 1 yaşındaki K.K. evlerinde çamaşır yıkayan annesinin yanında bulunan pet şişedeki çamaşır suyunu içerek zehirlendi. K.K. ailesi tarafından Hınıs Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.