Gündem Haber Girişi : 09 Mart 2016 13:56

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...
EKSİ25HABER / ERZURUM -  Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...

EVDEN ALTINLARINI ÇALDILAR

Erzurum'un Çat İlçesi'nde bir eve giren hırsızlar evde bulunan 4 adet bilezik, 1 adet kol saati ve 3 adet alyans yüzüğü çaldı. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Çat İlçesi Merkez Amirliği 155 Polis İmdat hattını arayan K.K. evinde hırsızlık olayı meydana geldiğini ihbar etti. Görevli ekibin olay yerine giderek yaptığı kontrollerde pencere camının kırıldığı, odaların dağınık bir vaziyette olduğu tespit edildi.
Ev sahibi K.K. ile görevli ekiplerimizin yapmış olduğu görüşmede olayı gerçekleştirilebilecek olan şahısların şüpheliler M.Ab ve Y.A.'nın olduğunu söylemesi üzerine söz konuşu şüpheliler yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. Şüphelilerden Y.A. nın yapılan üst aramasında müştekinin çalındığını iddia ettiği 4 adet 22 ayar bilezik, 1 adet kol saati ve 3 adet alyans yüzük çıkması üzerine bahse konu malzemeler yapılacak olan adli tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alındı.

TARLADA ÖLÜ BULUNDU

Erzurum Oltu İlçesi Büyükorçuk Mahallesinde, M.T. isimli şahıs tarlada ölü olarak bulundu. 
Edinilen bilgiye göre, tarlasında çalışmak için giden M.T. ölü olarak bulundu. Olayın ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla M.T. isimli şahsın kesin ölüm sebebinin tespiti amacıyla cenazesi Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS DESTEKLİ KAÇAK ELEKTRİK OPERASYONU

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'de görevli ekipler, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, kaçak elektrik kullananlara yönelik polis eşliğinde operasyon başlattı. 
Kaçak elektrik kullanımıyla mücadele eden ekipler, polis eşliğinde ilk olarak Gölbaşı semtindeki aboneleri kontrol etti. Emniyet çevik kuvvet ekibi ve zırhlı araçlarla birlikte tek tek iş yerlerinde inceleme yapan ekipler, kaçak elektrik kullananları tespit etti. 
Kaçak elektrik kullanımının önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, iş yerlerinin ardından evlerde de inceleme yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.