Gündem Haber Girişi : 20 Ocak 2014 00:47

Erzurum'da şok... Çocuk Mahkemesi Hakimi intihar etti...

Erzurum'da şok... Çocuk Mahkemesi Hakimi intihar etti...
Erzurum'da şok intihar... Çocuk Mahkemesi Hakimi kalbine sıktı...
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Erzurum Adliyesinde Çocuk Mahkemesi Başkanı olarak görev yapan Hakim Alaattin Çambel, (52) bu akşam saat 23.30 sıralarında kaldığı adliye lojmanlarında beylik tabancasını kalbine dayayarak intihar etti.
EVE GELEN OĞLU, BABASINI KANLAR İÇİNDE BULDU
Eve gelerek babasının yerde kanlar içinde yattığını gören 18 yaşındaki oğlu İlker Çambel,  'Kurtarın babamı' diye bağırarak çığlık attı.
Olay yerinde yaşamını yitiren Hakim Çambel'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
BAŞSAVCI APAÇIK,'ÖLÜMÜNDE ŞÜPHE YOK, İNTİHAR'
Olayı doğrulayan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık,'Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel'in  akşam saatlerinde kaldığı adliye lojmanlarındaki evinde intihar etmesini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Ölümünde her hangi bir şüphe yok, tamamen intihar olayı.  Acımız büyük, çok değerli, çalışkan meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, adliye çalışanlarımıza baş sağlığı diliyorum"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.