Gündem Haber Girişi : 24 Ağustos 2014 03:31

Erzurum'da PKK tehdidi... Karayazı'da esnafa kepenk açtırmadılar...

Erzurum'da PKK tehdidi... Karayazı'da esnafa kepenk açtırmadılar...
Diyarbakır Lice'de bulunan sözde PKK mezarlığında bir terör örgütü üyesinin heykelinin yıkılmasını bahane eden bir grup Erzurum'un Karayazı ilçesinde protesto gösterisi düzenledi.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Diyarbakır Lice'de bulunan sözde PKK mezarlığında bir terör örgütü üyesinin heykelinin yıkılmasını bahane eden bir grup Erzurum'un Karayazı ilçesinde protesto gösterisi düzenledi.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde güney ilçelerde halkı tehdit eden PKK'lı gruplar dün yine Karayazı'da sahneye çıktı. Diyarbakır Lice'de  bulunan sözde PKK mezarlığında bir teröriste ait heykelin yıkılmasını bahane eden gruplar ilçede protesto düzenledi. Protesto öncesinde sahneye çıkan bazı terör örgütü üyeleri esnafı tehdit ederek kepenkleri açtırmadı. İlçe merkezinde toplanıp basın açıklaması yapan grup güvenlik önlemi alan güvenlik kuvvetlerine ise taş ve Molotoflarla saldırdı. Polisin bu saldırılara TOMA ve biber gazıyla müdahale ettiği öğrenildi. İlçede gerginlik sürüyor?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.