Gündem Haber Girişi : 28 Mayıs 2014 15:43

Erzurum'da koca şiddeti ölümle sonuçlandı...

Erzurum'da koca şiddeti ölümle sonuçlandı...
Erzurum'un Karaçoban Bağlar Mahallesi'nde ilçesinde 35 yaşındaki Ahmet P. Tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurdu. Talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'un Karaçoban Bağlar Mahallesi'nde ilçesinde 35 yaşındaki Ahmet P. Tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurdu. Talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay iddialara göre şöyle gelişti; Eşinden her fırsatta dayak yiyen 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Fermaz Polat, Karaçoban İlçe Emniyet Amirliği'ne başvurarak eşinden şikayetçi oldu. 6 ay evden uzaklaştırma cezası alan Cengiz Polat ise bir daha dayak atmayacağı sözünü vererek geçtiğimiz gün eşiyle barıştı. Akşam saat 21: 00 sıralarında eve gelen Cengiz Polat ile eşi Fermaz Polat arasında iş meselesi yüzünden yine tartışma çıktı. Eşini önce tekme tokat döven Cengiz Polat, hıncını alamayınca av tüfeğine sarıldı. Av tüfeğiyle eşine 2 el ateş eden Polat, kaçarak evden uzaklaştı. Karın ve boyun bölgesine 2 kurşun isabet eden talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

İŞ YÜZÜNDEN SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Olay yerinde yaşamını yitiren Fermaz Polat'ın cesedi otopsi için Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Talihsiz kadının yakınları, işsiz olan Cengiz Polat'la eşi Fermaz Polat'ın sık sık tartıştıklarını belirterek, "Her fırsatta iş yüzünden tartışıyorlardı. Cengiz Polat son zamanlarda eşine şiddet uyguluyordu. Bu yüzden evden uzaklaştırma cezası bile almıştı. Son olarak dün yine tartışmışlar ve tartışma sonucunda talihsiz kadını av tüfeğiyle vurarak öldürmüş"dediler

Öte yandan Polat çiftinin en büyüğü 11 yaşında olan 5 çocuklarının olduğu öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muammer polat 07 Kasım 2015 13:28

    ferİnaz polat benİm annem