Gündem Haber Girişi : 11 Ocak 2015 19:12

Erzurum'da fırtınanın çatısını uçurduğu okullar onarılıyor...

Erzurum'da fırtınanın çatısını uçurduğu okullar onarılıyor...
Geçtiğimiz hafta hızı saatte 85 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çatıları uçan yaklaşık 20 okulda Büyükşehir Belediyesi tarafından onarım çalışmaları başlatıldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz hafta 2 gün boyunca etkili olan şiddetli fırtınanın yaraları sarılıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Başkan Mehmet Sekmen'in talimatı ile uçan okul çatılarında onarım çalışmalarına başladı. 
Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre fırtınada hasar gören tüm okullarda çalışmaların aralıksız devam edeceği ve en kısa sürede bitirileceği ifade edildi. Yetkililer, "Fırtına nedeniyle gerek kent merkezinde gerekse ilzelerde 20 civarında okulun çatısında hasar oluştu. Çatıları uçan okullarda Başkan Sekmen'in talimatı ile hemen çalışmalara başladık. Onarım çalışmalarını en kısa sürede bitirip, eğitim yuvalarımızı eskisinden daha sağlam bir hale getireceğiz"dediler
Levent AKPINAR'ın haberi...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.