Spor Haber Girişi : 10 Ekim 2013 21:54

Erzurum'da basketbol heyecanı başlıyor...

Erzurum'da basketbol heyecanı başlıyor...
Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu maçları yarın saat 17.00'da Erzurum'da başlıyor...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) tarafından düzenlenen ve Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğinde yapılan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu maçları yarın saat 17.00'da Erzurum'da başlıyor. Dört takım ilk 8'e kalmak için mücadele edecek. Günün ilk maçında saat 17.00'da Ceyhan Belediyespor-Canik Belediyespor'la karşı karşıya gelirken, ikinci maçta Beşiktaş ile Kayseri KASKİ mücadele edecek. Cumartesi günü ikinci gün karşılaşmaları oynanırkan, Pazar günü son gün karşılaşmaları oynanacak ve kupada ilk sekize girecek iki takım belli olacak. 
Kazım Karabekir Spor Salonu'nda oynanacak olan maçlar öncesinde bugün Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Erzurum GHSİM Müdür Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız ve takımların Antrenörleri ile sporcuları katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.