Politika Haber Girişi : 19 Aralık 2017 13:25

Erzurum MHP'de şok istifalar

Erzurum MHP'de şok istifalar
MHP Erzurum İl Başkan Yardımcıları Abdullah Kırmacı ile Nihat Uğur'lu il başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Milliyetçi Hareket Partili İl Başkanlığı (MHP)'den iki istifa haberi geldi. İl Başkan Yardımcısı Nihat Uğurlu, istifasını  sosyal medya hesabından duyurdu. Uğurlu, yaptığı açıklamada "Bugün İtibarı İle Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkan Yardımcılığı Ve Yönetim Kurulu Üyeliğimden istifa ettiğimi tüm kamuoyu ve dava arkadaşlarıma belirtmek İstiyorum. Kimse öküzün altında buzağı aramasın" ifadelerini kullandı.

Telefonla ulaştığımız Abdullah Kırmacı ise istifasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kırmacı mevcut il başkanı ve yönetim kuruluyla çalışmak istemediğini belirterek, "Ben partimi değil, il başkan yardımcılığı görevini bırakıyorum"dedi.

İYİ Parti'yle bir görüşmeniz oldu mu? Sorusuna ise Kırmacı, "Böyle bir şey söz konusu değil. Partimden istifa etmem de söz konusu değil. Sadece görevimden ayrılıyorum. Herkesin bunu böyle bilmesini istiyorum"diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.