Gündem Haber Girişi : 14 Mayıs 2014 23:42

Erzurum maden şehidini bekliyor...

Erzurum maden şehidini bekliyor...
Manisa'nın Soma ilçesinde eydana gelen ve son verilere göre 245 işçiye mezar olan maden kazasında hayatını kaybedenlerden biri de Aşkaleli Semayil Aktaş
EKSİ25HABER / ERZURUM - Manisa'nın Soma ilçesinde eydana gelen ve son verilere göre 245 işçiye mezar olan maden kazasında hayatını kaybedenlerden biri de Aşkaleli Semayil Aktaş. Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Çatören köyü nüfusuna kayıtlı olan Semayil Aktaş, emekli olduktan sonra hayat şartları nedeniyle 1 yıldır Soma'daki maden ocağında çalışıyordu. Maden faciasında feci şekilde can veren Semayil Aktaş'ın cesedi, sabaha karşı madenden çıkarıldı. Talihsiz vatandaşın cesedi, yapılan teşhisin ardından Erzurum'dan giden akrabalarına teslim edildi. Semayil Aktaş'ın cenazesi, Çatören köyüğnde toprağa verilmek üzere rzurum'a getiriliyor. Bu arada maden kazasında hayatını kaybedenler arasında başka Erzurumlular olduğu da gelen bilgiler arasında.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.