Gündem Haber Girişi : 25 Nisan 2014 17:06

Erzurum GHSİM'de taciz iddiası... Müdür Arısoy görevinden alındı...

Erzurum GHSİM'de taciz iddiası... Müdür Arısoy görevinden alındı...
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un kurumda çalışan bir kadını taciz ettiği iddiaları üzerine görevinden alındığı belirtilldi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Süleyman Arısoy, kurumda çalışan bir bayan personeli SMS yoluyla taciz ettiği iddiasıyla görevden alındı. Skandal olay, bayan çalışanın polis memuru eşinin SMS mesajını görüp, İl Müdürlüğü'nü silahla basmasıyla ortaya çıktı. 
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın,  çılgına dönen eşin yaptığı silahlı baskın sonrasından skandaldan haberdar olduğu ve baskın sırasında Ankara'da bulunan İl Müdürü Arısoy'un görevinden alınması için Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'ne talepte bulunduğu öğrenildi. 
Arısoy, bu gelişmeler üzerine apar topar görevinden alındı.Sarısoy, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü iken geçtiğimiz yıl Kasım ayında Erzurum'a atanmıştı.

İDDİALARI YALANLADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yaşanan bu olay sonrası Süleyman Arısoy'u Erzurum'dan alarak, Özel Kalem Müdürlüğü emrinde geçici olarak görevlendirdi. Hakkındaki taciz iddialarıyla ilgili konuşmayan ve telefonlarına cevap vermeyen Süleyman Arısoy, konuyla ilgili soruları yine SMS yoluyla cevaplandırdı. Arısoy, taciz iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Böyle bir iddia kesinlikle söz konusu değil. Spor Genel Müdürümüze bu konuda gerekli şeyleri söyledim" dedi.
Bayan çalışanına taciz içerikli SMS gönderdiği iddiasına ise Arısoy, "Taciz içerikli bir mesaj kesinlikle söz konusu değil" karşılığını verirken, Genel Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü'nde geçici görevle görevlendirildiğini ve hakkında herhangibir soruşturma açılmadığını da bildirdi.

Kaynak: ERKHABER
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cemalettin budak 27 Nisan 2014 10:54

    Umarım gerçeklik payı yoktur. Sporcu ve spor adamları böyle kötü şeyler yapamaz.

  • 2525 26 Nisan 2014 12:14

    Gerçekten şaşırtıcı bir olay kendisini farklı bir kişilik olarak tanımıştık