Gündem Haber Girişi : 26 Mart 2017 21:24

Erol Yarar, kayak hocalarıyla karakolluk oldu!

Erol Yarar, kayak hocalarıyla karakolluk oldu!
Kayak hocalarıyla tartışan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar karakolluk oldu?
EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken'de düzenlenen veteran yarışlarının ardından Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ile, kayak hocaları arasında başlayan tartışma karakolda bitti. 
Palandöken'de düzenlenen Veteran Kayak Yarışmalarının ardından yarışmayı değerlendirmek için bir araya gelen Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ile kayak hocaları arasında tartışma çıktı. İddiaya göre yarışmanın değerlendirildiği toplantıda, kayak hocaları yarışmada ki eksiklikleri dile getirdi. Bu duruma sinirlenen Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, oturduğu yerden ayağa kalkarak kayak hocalarına sert bir dille cevap verdi. Karşılıklı sözlü tartışmanın ardından ortalık bir anda karışınca olay yerine polis ekipleri geldi. Birbirlerinden şikayetçi olan Yarar ve kayak hocaları Yenişehir Polis Merkezi'nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

BİZİ TEHDİT ETTİ, HAKARETLER SAVURDU

İfade verdikten sonra ERKHABER'e konuşan kayak hocaları, kibar bir şekilde yarışmadaki eksiklikleri dile getirdiklerini ancak Erol Yarar'ın sert tepkisiyle karşılaştıklarını belirterek, "Yarışma esnasında bazı eksiklikler dikkatimizi çekti. 

İki arkadaşımız bu eksiklikleri dile getirince Erol yarar bir anda hakaret etmeye başladı. Yarar "Adam olacaksınız, yoksa size haddinizi bildiririm" gibi ifadelerle o iki arkadaşımızın üzerine yürüdü. Bizde tüm kayak hocaları olarak tepkimizi ortaya koyduk. 

Daha sonra olay yerine polis ekipleri gelerek bizi karakola götürdü. İki arkadaşımız Erol Yarar'dan şikayetçi oldu"dediler.

20 yıldır kayak hocalığı yaptıklarını ve ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarını da ifade eden kayak hocaları, "Bir çok federasyon başkanıyla çalıştık. Hepsine eksiklikleri iletir ve birlikte çözüm yolları arardık. Erol Yarar'ın tepkisine bir anlam veremedik. Bize hakaretler savurup tehdit etti. Güreşçi olduğunu öğrendiğimiz 

Kayak Federasyonu Genel Sekreteri üzerimize yürüdü. Bize saldırmaya kalktı. Kayak tarihinde ilk kez böyle bir olaya şahit oluyoruz. Dile getirdiğimiz eksikliklere hakaret ve tehditlerle cevap veren Yarar'ı kınıyoruz"diye konuştular.

Kayak Federasyonu Başkanı Erol yarar'ın da kayak hocalarından şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.