Gündem Haber Girişi : 30 Mayıs 2014 00:19

Erdoğan'dan vatandaşa şaşırtan cevap: Madem beni seviyorsun...

Erdoğan'dan vatandaşa şaşırtan cevap: Madem beni seviyorsun...
İzmir Kınık'ta ölen maden işçilerinin yakınlarıyla biraraya gelen Başbakan Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti, ilginç diyaloglar yaşandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başbakan Erdoğan, Kınık'ta Cumhuriyet Maydanı'nda bulunan öğretmenevinde Soma Kömür madeni faciasında hayatını kaybeden 51 Kınıklı maden işçisinin yakını ile toplantı yaptı. Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada devlet olarak ailelerin yanında oldukları mesajını verdi. Ailelerin barınma sorunundan yakındığı, Başbakan Erdoğan'ın da bunun üzerine "Buraya da ev yaparız" dediği öğrenildi. Madenci yakınlarına pide, ayran, kuru pasta ve su ikram edildi. 

SİGARA PAKETİNE EL KOYDU

Başbakan Erdoğan, toplantının yapıldığı Öğretmenevi'nden Kınık Belediyesi'ne kadar yaklaşık 300 metre mesafeyi yanında Emine Erdoğan olduğu halde yürüyerek gitti. Bariyerler ve çevik kuvvet kordonu yüzünden kendisine ulaşamayan vatandaşların yanına da giden Başbakan Erdoğan kendisine iletilen sorunları dinledi. Bu sırada zaman zaman duygusal, zaman zaman da gülümseten diyaloglar yaşandı. "Başbakanım seni çok seviyoruz" diyen bir Kınıklı'nın yanına giden Başbakan Erdoğan, "Madem seviyorsun bu ne? Niye sigara içiyorsun?" diyerek vatandaşın gömlek cebindeki sigara paketine el koydu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yunus Onurlu 30 Mayıs 2014 00:26

    Başbakanım lütfen Pasinler ilçesine de gelin ve sigara içenlerin paketlerine el koyun.