Ekonomi Haber Girişi : 27 Eylül 2013 12:22

Düzgün Market büyümeye devam ediyor... 11. Şube Yıldızkent'te açıldı...

Düzgün Market büyümeye devam ediyor... 11. Şube Yıldızkent'te açıldı...
Halkın ihtiyacı olan yerlerde 'bende varım' diyen Düzgün Market'in 11'nci şubesi Yıldızkent'te açıldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - "Bir gün değil her gün Düzgün" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, "Büyümeye, Erzurum halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Düzgün Market, Yenişehir, Yıldızkent, Kayakyolu, Çaykara Caddesi, Atatürk Üniversitesi ve Şükrüpaşa'nın ardından 11'nci şubesini yine Yıldızkent'te hizmete soktu. Yoğun katılımın yaşandığı açılış töreninde bir konuşma yapan Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, 11'nci şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Düzgün Market'i büyütmeye devam edeceklerini söyledi.
Açılışa Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış törenine Yıldızkent sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Yıldızkent semtinde önemli bir ihtiyaca cevap verdiklerini belirten İskender Düzgün, "Erzurum halkına istihdam yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın ihtiyacı olduğu yerlerde bizde varız diyoruz. Düzgün market olarak, büyümeye ve Erzurumlular'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Çok kısa bir süre önce de Şükrüpaşa'da 10'ncu şubemizi açmıştık. Bu kadar kısa süre içerisinde 11'nci şubeyi açmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.