Gündem Haber Girişi : 23 Nisan 2018 22:38

Düzgün’le 23 Nisan coşkusu

Düzgün’le 23 Nisan coşkusu
Düzgün Marketler Zinciri 4. Geleneksel Çocuk Şenliği’nde çocuklara yine unutulmaz bir gün yaşattı

EKSİ25HABER / ERZURUM - Düzgün Marketler Zinciri her özel günde olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Şükrüpaşa, Hilalkent şubeleri ve Yenişehir AVM’de 23 Nisan’a özel etkinlikler düzenleyen Düzgün Marketler Zinciri çocuklara özel armağanlar da vermeyi ihmal etmedi. Çocuklar tarafından büyük ilgi gören tiyatro etkinliklerinin ardından  tüm çocuklara boyama kitabı, Türk Bayrağı ve balonlar dağıtıldı. Palyaço gösterileri ve müzik eşliğinde eğlenen tüm çocuklar, 23 Nisan’ın tadını doyasıya çıkardılar. Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, bu özel günde çocukların coşkusuna ortak olduklarını belirterek, “Tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Düzgün Market’in geleneksel hale getirdiği 23 Nisan şenlikleri de bu yıl yine coşkuyla kutlandı. Çocuklarımızın bu özel gününe bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı yalnız bırakmak istemedik. Bundan sonra ki yıllarda da bu coşkuya ortak olup, Düzgün Marketler zinciri olarak çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.