Sağlık Haber Girişi : 01 Temmuz 2013 13:33

Doç. Dr. Gündoğdu, Şifa'da

Doç. Dr. Gündoğdu, Şifa'da
Atatürk Üniversitesi(AÜ) Tıp Fakültesi'nde kan kaybı devam ediyor. Fakültenin önemli hocaları teker teker yetiştikleri kurumu terk ederek özel sektör kurumlarının yolunu tutuyor.
        EKSİ25HABER / ERZURUM - Atatürk Üniversitesi(AÜ)  Tıp Fakültesi'nde kan kaybı devam ediyor. Fakültenin önemli hocaları teker teker yetiştikleri kurumu terk ederek özel sektör kurumlarının yolunu tutuyor. Kimi hocaların sosyal imkanlar ve yönetim, kimi hocaların özel sorunlar nedeniyle istifa ettiği Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi bir yıldızını daha  kaybetti. 


Türkiye'nin en önemli Tıp Fakülteleri arasında gösterilen Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi  Kardiyoloji Bölümü'nün önemli isimlerinden Doç. Dr. Fuat Gündoğdu'da  yuvasından ayrılarak Şifa Hastanesi'ne geçti. 2000 yılından itib aren görev yaptığı Atatürk Üniversitesi'ndeki kariyerine son 8 yıldır da akademisyen olarak devam eden Doç. Dr. Gündoğdu, özellikle kalp ritm bozuklukları alanındaki başarılarıyla tıp dünyasında adından bahsedilen bir isim olarak ön plana çıktı. Kardiyoloji alanında da başarılı çalışmalara imza atan Doç. Dr. Gündoğdu,  Erzurum dışındaki üniversite ve hastanelerde kalp ritm bozukluğu yaşayan hastaları tedavi etmişti. Akademik kariyeri başarılarla dolu olan Doç. Dr. Gündoğdu, bundan böyle Şifa Hastanesi'nde görev yapacak. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.