Spor Haber Girişi : 03 Haziran 2018 03:53

Demirhan: 1 oy bile alacağımı bilsem adayım...

Demirhan: 1 oy bile alacağımı bilsem adayım...
B.B. Erzurumspor'un eski Başkanı, nam-ı diğer KUPA BEYİ Ali Demirhan yapılacak ilk genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı...

Orkun ÇİZMELİ'nin ÖZEL HABERİ...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u iki yıllık başkanlığı döneminde iki kez şampiyon yaparak, 3. Lig’den Spor Toto 1. Lige taşıyan Ali Demirhan, yapılacak ilk genel kurulda başkanlığa aday olacağını açıkladı. 

ERKHABER’e özel açıklamalarda bulunan Demirhan, başkanlıktan ayrıldıktan sonra bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşayarak Süper Lig’e yükselen Mavi Beyazlı kulübün başkanlığına talip olduğunu bildirdi. 

“ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ ÇALDIRACAĞIM”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a cebinden paralar verdiğini ve 5 yıl 3. Lig’e demir atan kulübü iki dönem üst üste şampiyon yaparak, 1. Lig’e kadar taşıdığını savunarak, “Ben B.B. Erzurumspor’a zarar vermedim, aksine ivme kazandırdım. İki yıl üst üste şampiyon yapmanın nesi zarar anlamıyorum. Başkan olduğum ilk gün, ‘bu şehirde şampiyonlar liginin müziği çaldıracağım’ iddiasında bulundum ve hedefi orası koydum. Bir dönem aradan sonra yeniden bu iddiamı gerçekleştirmek için göreve talip olacağım” dedi. 

“BİR BİLE ALSAM ADAYIM”

B.B. Erzurumspor’da genel kurulun seçimlerden sonra yapılacağının açıklandığını ancak tarihin netleşmediğini ifade eden Demirhan, “Günü, zamanı, mekanı önemli değil. Kongre ne zaman toplanırsa o zaman aday olacağım” diye konuştu. 

ERKHABER’in “Genel kurul delegesinin mevcut yönetiminin etkisinde olduğu iddiaları sizi geri adım attırır mı?” sorusuna, “Bir oy alacağımı bilsem de aday olacağım” cevabını veren Ali Demirhan, “Ben büyük Erzurumspor taraftarlarına güveniyor, onlara inanıyorum. Başkanlığı bıraktığım günden itibaren hep yanımda oldular. Genel kurulda da destek vereceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.