Gündem Haber Girişi : 27 Ekim 2013 13:04

Cumhurbaşkanı Gül rahatsızlandı: Tüm programı iptal edildi

Cumhurbaşkanı Gül rahatsızlandı: Tüm programı iptal edildi
Cumhurbaşkanı Gül'ün Kayseri'de yapması planlanan programları soğuk algınlığı nedeniyle iptal edildi.
Memleketi Kayseri'de temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, soğuk havadan etkilendi.
Hayırseverler için Erciyes Tekir Yaylası'nda düzenlenecek ödül törenine katılacak ve "Kayseri Evleri" ziyaret edecek Gül'ün programı iptal edildi.
Cumhurbaşkanı Gül'ün, soğuk algınlığı yaşadığı öğrenildi.
Rahatsızlığı nedeniyle bir süre Kayseri'de istirahat edecek olan Gül'ün, öğleden sonra Ankara'ya hareket etmesi bekleniyor.

İLAÇLI TEDAVİYE DÜN BAŞLAMIŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, geçtiğimiz Cuma gününden önce rahatsızlandığı ve iki günlük Kayseri programında rahatsızlığının ilerlediği ortaya çıktı. Gül'ün, gribal enfeksiyon sebebiyle dün ilaçlı tedaviye başladığı öğrenildi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CumhurbaşkanıAbdullah Gül'ün sağlık durumu ve programlara katılmaması ile ilgili bilgiler verdi. "Cumhurbaşkanımız Kayseri'ye geldiğinde biraz rahatsızlığı vardı." diyen Başkan Özhaseki, şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımızın Kayseri'de iki gündür yoğun programı oldu. Dışarıdan bakanlar için kolay gibi gözükebilir. Ama her birisinin kendisine göre sıkıntısı, stresleri ve verilecek mesajlar var. Bir de iklim koşulları var. Kapalı yere girip terliyorsunuz. Dışarı çıkıyorsunuz buz gibi oluyor. Üzerindeki nesne gribi biraz artırdı. Dünden itibaren ilaçlı tedavisi vardı. Ama buraya gelemeyecek kadar etkilendi. Ki programları var. İstanbul'da açılış sonrasında Ankara'da Cumhuriyet resepsiyonu var. İzmir'de programı var. Sonrasında İngiltere'de bir programı var. Bunlara yetişmek zorunda. Devlet işi hastalık sağlık dinlemiyor. Bizim buradaki bayramımız biraz sevinci buruk olacak. Hayırseverlerimiz Allah rızası için yaptı. Onlar sadece Cumhurbaşkanımızın elinden ödül alması onurlandıracaktı. Ama asıl gayeleri Allah rızası içindir. Onlar da programın devamını istediler."
Başkan Özhaseki, sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Gül ile görüştüğünü, sesinin etkilendiğini, çok zor konuştuğunu ifade ederek, Hayırseverler Zirvesi'ne katılanlara selamını ilettiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Gül, gribal enfeksiyon rahatsızlığı sebebiyle Erciyes Dağı Tekir bölgesindeki Hayırseverler Zirvesi programına katılamamıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.