Gündem Haber Girişi : 30 Eylül 2017 15:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum her alanda en iyisine layık...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum her alanda en iyisine layık...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'a önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, bundan sonra da her alanda yatırımların devam edeceğini söyledi...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum İl Danışma Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erzurum'un bölgenin cazibe merkezi konumunda olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ak parti iktidarları döneminde Erzurum'un önemli yatırımlara kavuştu. Bu yatırımlar tarımda olduğu gibi, turizmde, sağlıkta, sanayide de devam edecek. Biz Erzurum'u en çok gelişmiş 10 şehir arasında görmek istiyoruz. Bunu da inşallah her birlikte başaracağız"dedi.

Ulaşıma hızlı trenle katkı yapılacağını, şehir hastanesinin de kente önemli katkı sağlayacağını da ifade eden Erdoğan, "2023 Türkiyesinin Erzurumunu inşa ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki Erzurumun bulunduğu yer hak ettiği yer değil. Bu şehir her alanda daha iyisine layıktır. Bunu da başaracak olanlar hep beraber biziz. Devlet gelişmenin büyümenin refahın alt yapısını kuracak bu şehrin insanları da bu imkanları kullanarak hedeflerine ulaşacaktır. Olması gereken işte budur" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.