Gündem Haber Girişi : 30 Nisan 2014 12:07

Cübbeli'den 1915 olaylarıyla ilgili çarpıcı tespit...

Cübbeli'den 1915 olaylarıyla ilgili çarpıcı tespit...
Ermenilerin lobi çalışmalarına dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca "Türkiye'de öldürülen 518 bin Müslüman vatandaşları için anıt yaptırsın" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Olayları'nın yıldönümünde hayatını kaybeden Ermeniler için yayınladığı taziye mesajının yankıları sürüyor.
Dünya basınında da geniş yankı bulan taziye mesajıyla ilgili tarihçiler görüş ayrılığına düştü. Başbakan Erdoğan'ı tavrından ötürü destekleyenler kadar, bunun soykırım iddialarını kabul etmekle eşdeğer olduğunu savunanlar da var.

"BEN ERMENİYİM NASIL DERSİN?"

Konuyla ilgili dikkat çeken bir yorum da Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Erivan'da Türk bayrağının yakılması olayına tepki gösteren Cübbeli "Köyler çetelere yardım ederse sürgün edilir. Müslümana ne olduğu kimsenin umrunda değil. Bir Yahudi var bir Ermeni. Kars veErzurum'da öldürülen Müslümanların mezarları anıt yapılsa kimse kalkıp burda ben de Ermeniyim demez. Kardeşim sen ben Ermeniyim nasıl dersin? Onlar senin kardeşini öldürüş" şaklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.