Gündem Haber Girişi : 14 Kasım 2016 12:09

Çirişli Tüneli hayal mi oldu?

Çirişli Tüneli hayal mi oldu?
2014 yılında Etüt ve Proje Danışmanlık Hizmeti alımı için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Erzurum - Çat- Karlıova Tünelli Geçiş Projesi aradan 3 yıl geçmesine rağmen bir türlü başlamadı.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- 2014 yılında Etüt ve Proje Danışmanlık Hizmeti alımı için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Erzurum - Çat- Karlıova Tünelli Geçiş Projesi aradan 3 yıl geçmesine rağmen bir türlü başlamadı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın her fırsatta yapılacak projelerin arasında gösterdiği Çirişli Tüneli'nin akibeti merak konusu oldu.

EN AZ OVİT VE KOP KADAR ÖNEMLİ

Erzurum - Bingöl Karayolu'nun 70. Kilometresinde bulunan Çirişli Dağı'na yapılması planlanan tünelli geçiş projesi bir türlü başlamadı. Başta Sağlık bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum milletvekili Mustafa Ilıcalı olmak üzere tüm siyasetçilerin gündeminden bir türlü düşmeyen Çirişli Tüneli'nin akibeti merak konusu oldu. 2014 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Etüt ve Proje Danışmanlık Hizmeti alımı için ihale edilen tünel projesinde bir adım yol katedilememesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Özellikle kış mevsiminde sürücülere geçit vermeyen Çirişli'ye yapılacak olan tüne projesinin  rafa kaldırıldığı gelen bilgiler arasında.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.