Gündem Haber Girişi : 24 Ocak 2014 01:19

CHP'nin 90 yıllık logosu değişti...

CHP'nin 90 yıllık logosu değişti...
CHP, yerel seçimlerde kullanacağı slogan ve seçim şarkısını açıkladı. CHP, yerel seçimler öncesi seçimde kullanacağı şarkı, slogan ve hazırlıklarını kamuoyuna açıkladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde vatandaşa bir de mektup gönderdi. Toplantıda dikkat çeken bir de değişikliği açıklayan Kılıçdaroğlu bundan sonra CHP logosunun altında ''Türkiye'nin Birleştirici Gücü'' yazacağını açıkladı.
CHP, yerel seçimlerde kullanacağı slogan ve seçim şarkısını açıkladı. CHP, yerel seçimler öncesi seçimde kullanacağı şarkı, slogan ve hazırlıklarını kamuoyuna açıkladı.
Kılıçdaroğlu, "Yerel yöneticilerin belirlenmesinin yanı sıra hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, adalet, eşitlik gibi devletin temel nitelik ve değerlerinin de oylanacağı bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz" dedi.
VARLIK İÇİNDE BİRLİK İÇİNDE ÖZGÜR BİÇİMDE
CHP yerel seçimlerde "Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde" sloganını kullanacak. CHP logosunda da sürpriz bir değişiklik yapılırken artık CHP logosunun altında"Türkiye'nin birleştirici gücü" yazacak.



Kılıçdaroğlu bu düzenlemeye ilişkin, "CHP logosunda bundan sonra hep bu ifade görülecek. Parti amblemimizin altında bundan sonra 'CHP Türkiye'nin birleştirici gücü' yazacak. CHP, Türkiye'nin birleştirici gücüdür ve bu güç önümüzdeki döneme damgasını vuracak güçtür" dedi.
CHP yerel seçimlerde adayların dağıtacağı promosyonları da belirledi. Tişört, bere, şemsiye bardak ve çakmak gibi promosyonlar "Görsel İletişim Kılavuzu"ndaki kurallara göre hazırlanacak. "Haydi şimdi CHP ile" adı verilen seçim şarkısının sözleri şöyle:
"Doğumuzla batımızla, dilimizde duamızla, umut dolu halkımızla birlik olmak hakkımız; Gencimizle yaşlımızla, bayramımız seyranımızla, yüreği temiz halkımızla, birlik olmak hakkımız; Haydi şimdi CHP ile, Varlık içinde, birlik içinde, haydi şimdi CHP ile özgür biçimde Türkiye."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.