Politika Haber Girişi : 08 Mayıs 2014 20:40

CHP'de yeni görevler belli oldu...

CHP'de yeni görevler belli oldu...
CHP MYK'da yapılan değişiklikle 5 başkan yardımcısı görevden alındı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na Tekin Bingöl getirilirken, Genel Sekreter Gürsel Tekin oldu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - CHP MYK'da değişiklik yapıldı.Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na Tekin Bingöl getirilirken, Genel Sekreter Gürsel Tekin oldu.

Haluk Koç, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Veli Ağbaba ise Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

UMUT ORAN GİTTİ 

Kamu Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevini yürüten Haluk Koç, İdari ve Mali işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Bu görevde bulunan Umut Oran da, yeni MYK'da görevlendirilmedi. 

MYK'daki yeni isimler: Seyhan Erdoğdu, Emel Yıldırım, Burhan Şenatalar, Veli Ağbaba ve Aytun Çıray.

Tezcan, Tanrıkulu, Akkaya, Toprak, Loğoğlu, Öztrak, Pavey, Ayata ve Halıcı MYK'daki görevlerini sürdürecek.

6. DEFA DEĞİŞİKLİK

Kılıçdaroğlu, 22-23 Mayıs 2010'da yapılan ve Genel Başkanlığa seçildiği 33. Olağan Kurultay'dan bu yana altıncı kez MYK'da değişiklik yapmış oldu. 

PARTİ SÖZCÜSÜ BELİRLENECEK

Öte yandan Parti Sözcüsü'nün kim olacağının MYK toplantısında belirleneceği öğrenildi. 

İŞTE YENİ MYK:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.