Politika Haber Girişi : 05 Şubat 2014 13:01

CHP, Hınıs adayını tanıttı...

CHP, Hınıs adayını tanıttı...
CHP Hınıs İlçe Belediye Başkan adayı Cevdet Sunay Eren için düzenlenen tanıtım toplantısı adeta mitinge dönüştü.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Tanıtım toplantısı için Erzurum'dan giden CHP heyeti ilçe girişinde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Konvoy eşliğinde ilçe turu atan CHP'liler daha sonra parti ilçe binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.
CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Demirci ve ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı toplantıda CHP heyeti vatandaşları balkondan selamladı. Adeta mitinge dönüşen tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Kızıloğlu, CHP'nin Hınıs'ta iddialı olduğunu belirterek, kendi adayları ile diğer partilerin adaylarının kıyaslanmasını ve hak eden hizmet edeceğine inanılan adaya oy verilmesini istedi. Hınıs Belediye Başkan adayları Cevdet Sunay Eren'in ilçenin sorunlarına vakıf ve çözüm noktasında etkin olabilecek bir aday olduğunu söyleyen Kızıloğlu, Hınıslılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demirci ve diğer ilçe belediye başkan adayları da yaptıkları selamlama konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerinde sorunların çözümü için destek istediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.