Politika Haber Girişi : 02 Ocak 2019 15:24

Cezmi Polat sahaya mı iniyor?

Cezmi Polat sahaya mı iniyor?
Milliyetçi Hareket Partisi'nde efsane İl Başkanı olarak nitelendirilen ve Erzurum eski milletvekili, İYİ Parti kurucular kurulunda yer almış bir isim olan Cezmi Polat'ın Saadet Partisi'nden aday olması bekleniyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Saadet Partisi Erzurum Büyükşehirde iki adaylı bir yarış olmasın diye kolları sıvadı. Erzurum'da ittifak sonrasında Büyükşehir için aday çıkarmayan MHP'den sonra gözler Saadet Partisi'ne çevrildi. 
Saadet Partisi özellikle MHP'nin küskün seçmeninin oylarını da alabilme adına ülkücü kökenli bir isimle sahaya inmeye hazırlanıyor. 

İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçen ancak aday gösterilmeyen Cezmi Polat'la görüşüldüğü, Polat'ın yakın çevresiyle istişare ederek karar vereceği iddiası siyasi kulislere bomba gibi düştü. 

Erzurum'da ülkücü camianın sevdiği bir isim olan Polat'ın, Özellikle ittifak sonrasında aday göstermeyen MHP'li seçmenin oylarının büyük bir çoğunluğunu alacağı düşünülüyor. 

Cezmi Polat Kimdir?

1955 Erzurum doğumlu. Baba adı Remzi, anne adı Belkiye. Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. İngilizce bilen Cezmi Polat'ın mesleği müteahhitlik. Erzurum Belediye Meclis Üyeliği. Erzurum Kalkınma Vakfı ve Doğu Anadolu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği. Tüm İnşaat Müteahhitleri İşveren Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, 21'inci Dönem Erzurum Milletvekilliği,İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeliği yapmış olan Pola. Evli ve 2 Çocuk babası. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.