Politika Haber Girişi : 03 Mart 2024 15:20

Çelik, projelerini anlattı, destek istedi...

Çelik, projelerini anlattı, destek istedi...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik’in son durağı Ağören ve Söğütlü Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çelik 31 Mart seçimleri için destek istedi…

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Aayı Fatik Çelik’in seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Projelerini anlatıp vatandaştan destek isteyen İYİ Parti’nin mühendis adayı Çelik, son olarak Söğütlü ve Ağören mahallelerini ziyaret etti. Hizmetten yoksun bırakılan Aziziye Mahallelerinin İYİ Parti belediyeciliğinde hak ettiği hizmete kavuşacağını belirten Çelik, ‘’ Köylümüz hem üretip hem de satacak. Aziziye’nin verimli topraklarını değerlendirmekte kararlıyız. Biz de seçimi kazandığımız taktirde vatandaşımıza her türlü desteği vereceğiz. Bunun sözünü veriyorum’’dedi.

 

 

Kentsel dönüşüm anlamında köylerde de önemli bir çalışma yapacaklarını ifade eden Çelik, ‘’ Kentsel dönüşüm denilince akla sadece ilçe merkezleri geliyor. Kimsenin köyleri umursadığına şahit olmadık. Merkezde ne hizmet yapılıyorsa aynı hizmet ayrım olmadan köylere de gidecek. Köylerimizdeki sağlam olamayan yapıları tespit edip onların dönüşümünü gerçekleştirmekte de kararlıyız’’ diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.