Gündem Haber Girişi : 11 Mayıs 2021 12:55

Canısı hep zirvede...

Canısı hep zirvede...
Sevenleri ölümünün 4. yıldönümünde Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'ı unutmadı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Dört yıl önce aramızdan ayrılan Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal, sevenleri tarafından unutulmadı. Canısı, unutmayacağım, De Get Yalan Dünya, gibi besteleriyle gönüllerde taht kuran Erkal, ölümünün 4. yıl dönümünde sevenleri tarafından anılıyor. Canısı için bugün sosyal medyadan binlerce mesaj yayımlandı. Vafat eden eşine olan aşkını her fırsatta dile getiren Filiz Akgün Erkal heryıl olduğu gibi bu yıl da duygusal bir mesaj paylaştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla İbrahim Erkal'ı andı. 

 

CANISI ZİRVEDEN İNMEDİ

 

4 yıl önce 11 Mayıs'ta yaşamını yitiren İbrahim Erkal, geride bıraktığı bestelerle zirveden hiç inmedi. Şarkıları sosyal medya da tıklanma rekorları kırarken, radyolarda en çok istek alan sanatçıların başında geldi. Sanatçının Canısı, Ömrüm, Sevme, Deget Yalan Dünya ve Hadi Gel Erzurum'a gel gibi bir çok bestesi dillerden düşmedi.

 

ERZURUMLU SANATÇILAR İBRAHİM ERKAL İÇİN OKUDU

 

Erzurumlu sanatçılar Metin Kara, Gülşah Koçyiğit, Yavuz Sürmeli, Melek Sarıkaya ve Rahmi Çubukçu, İbrahim Erkal anısına ''Canısı'' yı seslendirdi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.