Gündem Haber Girişi : 08 Ocak 2014 00:16

Can Dikmen Palandöken'i anlattı: Dünyanın en iyisiyiz...

Can Dikmen Palandöken'i anlattı: Dünyanın en iyisiyiz...
Xanadu Snow White Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen, katıldığı canlı yayında Palandöken'i anlattı. Dikmen, "Şu anda dünyanın en iyisiyiz"dedi.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Palandöken Xanadu Snow White Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen Bloomberg TV'de katıldığı canlı yayında Erzurum ve Palandöken'i anlattı. Palandöken'in son dönemde gerek devlet gerekse özel sektör eliyle önemli yatırımlara kavuştuğunu belirten Dikmen, yapılan bu yatırımlarla kayakseverlerin 130 gün kayak yapma imkanı bulduğunu söyledi. 
Türkiye'de bugün itibariyle kayak yapılan nadir bir iki bölgeden birinin Erzurum olduğunu belirten Dikmen, " Diğer bölgelerimizde bu yılın kurak geçmesi nedeniyle kayak yapılamıyor. Biz Aralık'ın 15'inde Palandöken'de ilk uluslarası kayak yarışması yaptık. Çünkü Türkiye'deki onaylı pistlerimiz Erzurum'da... Türkiye'de ilk gece kayağını yaptık. Uçaktan indiğiniz anda 15 dakikada oteldesiniz. Yıldızı her geçen gün parlayan Erzurum ve Palandöken'e tüm kayakseverleri bekliyoruz"diye konuştu...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.