Gündem Haber Girişi : 14 Ocak 2015 12:57

Büyükşehir'den Palandöken'e günübirlik tesis...

Büyükşehir'den Palandöken'e günübirlik tesis...
Büyükşehir Belediyesi tüm vatandaşların kayak yapabilmesi için "günübirlik tesis" projesini hayata geçiriyor.
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediyesi Erzurum'da her kesimden vatandaşın kayak yapabilmesini sağlayacak "günübirlik tesis" projesini hayata geçiriyor. Xanadu Snow Whıte Otel'in alt kısmında bulunan belediyeye ait arazide yapımı süren "günübirlik tesislerde sona gelindi. 25 Ocak'ta açılışı yapılacak olan tesislerde acemi pistlerinden, çocuklar için oyun alanlarına kadar her şey düşünüldü.   Bu önemli projeyi hayata geçirecek olan belediyede hedef gencinden yaşlısına herkesi kayakla buluşturmak.
Erzurum'da kayak yapmayan kalmayacak sloganı ile yola çıktıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, yapımı süren tesislerle ilgili Palandöken'e açıklamalarda bulundu. Tesislerden herkesin ucuza kayak takımı kiralayıp, yeme-içme ihtiyacını karşılayacağını belirten Kiremitçi, "Biz herkes Palandöken'e çıkıp kayak yapsın istiyoruz. Hedefimiz herkesin kayak yapmayı bildiği bir Erzurum. Bunun için vatandaşlarımıza her türlü imkânı sunmak için çalışıyoruz" dedi. Cem Bakırcı'nın haberi sayfa l 5'de
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.