Spor Haber Girişi : 21 Eylül 2013 19:55

Büyükşehir mağlup, taraftar şokta...

Büyükşehir mağlup, taraftar şokta...
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Maltespor'a 2-1 mağlup olarak bir kez daha taraftarlarını şoka soktu!
EKSİ25HABER / ERZURUM - Maltepe Hasan Polat Stadyumu'nda binlerce Erzurumlu'nun desteğini arkasına alarak maça başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, maça şok bir golle adeta 1-0 mağlup başladı. Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında gelişen Maltepespor atağında Ethem Özden'in golüne engel olamayan Belediyespor, maçın hemen başında 1-0 geriye düştü.
Şok golün etkisiyle ilk dakikalarda oyuna bir türlü ağırlığını koyamayan Belediyespor, devrenin ortalarında biraz olsun toparladığı ve maçın kontrolünü yavaş yavaş eline almaya başladı. 
İlk yarısı 1-0 Maltespor'un üstünlüğüyle sona eren maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise bu kez Belediyespor oldu. Maçın 49'ncu dakikasında geçtiğimiz sezonun flaş ismi Fatih Gültekin skoru 1-1'e getiren golü Maltepespor fileleriyle buluşturdu.
Beraberlik golünden sonra galibiyet için rakibine baskı kuran Belediyespor, zaman zaman kontraataklarla kalesinde tehlikeler gördü.
Karşılaşmanın 85'nci dakikasında ise Belediyespor'u ve binlerce Erzurumlu'yu şoka golen gol geldi. Gelişen Maltepespor atağında topa son dokunan isim Muzaffer Özkaya oldu: 2-1
Golden sonra yeniden beraberlik için yüklenen Belediyespor'un tüm çabası sonuçsuz kaldı ve karşılaşma ev sahibi Maltepespor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.
Bu sonuçla Belediyespor, ikinci deplasman maçından da yenilgiyle ayrılırken, Ünyespor'dan sonra Maltepespor'a da ligin ilk galibiyet sevinci yaşatan takım oldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.